Directrius Pedagògiques

L’objectiu primordial de l’escola és que els infants siguin feliços. Mitjançant hàbits i rutines,els nens adquireixen seguretat,afavorint la seva autonomia personal i predisposició als nous aprenentatges, respectant sempre la individualitat i els diferents ritmes de cadascú.

Tenint en compte que el nen és capaç d’integrar tot allò que li ofereix l’entorn en el moment que més li convé, per construir-se i per aconseguir-ho necessita suport i reconeixament,així com un entorn preparat i un material apropiat.

DSC02369

Amb els més petits de P0  els hi proporcionem un espai d’experimentació i manipulació per adquirir consciència d’un mateix a través de les propostes sensorials.

A P1 es treballa a partir de centres d’interès i de tallers potenciant la capacitat d’observació, manipulació i experimentació.

Treballem per projectes amb els més grans de l’escola(P2).Iniciem un projecte a partir d’una sugerència d’una familia  o d’un interés o inquietud per part dels alumnes.  A partir d’aquí,amb l’ajut de pares,nens i equip docent, l’anem desenvolupant: cerquem informació,l’exposem a l’aula i la treballem ,emprant el joc, la música,la psicomotricitat ,les tècniques de plàstica i materials naturals i reciclats.

CIMG2841

Paral.lelament,celebrem les festes i tradicions més característiques de la nostra cultura i d’altres . Cada festa ens ajuda a marcar el pas del temps i les estacions,i a arrelar-nos més al nostre entorn: castanyada, Nadal, St.Jordi, Carnestoltes…